KlantenkaartExtra voordeel voor u als klant bij Cheveux Coiffeur!

Met de Cheveux Coiffeur klantenkaart spaart u niet alleen voor extra voordeel bovenop de normale aanbiedingen, deze kaart is ook uw toegang tot meer, vaak op maat gesneden, voordeel. Zo gaan we u per e-mail verrassen met exclusieve en persoonlijke aanbiedingen. En dat kan u veel extra voordeel opleveren.

Basis sparen

Bij elke aankoop bij Cheveux Coiffeur ontvangt u bij elke bestede euro een spaarpunt. Afronding vindt plaats naar beneden. Stel: het bonbedrag is €23,75, dan worden er 23 punten gespaard.

Waarover kan worden gespaard?

Er kan gespaard worden op het gehele assortiment van Cheveux Coiffeur (behandelingen en/of producten).

Extra spaaracties

Binnenkort kunt u naast het basis sparen op het bonbedrag extra punten sparen op specifieke producten of behandelingen. Houdt hiervoor onze website of facebookpagina in de gaten om geïnformeerd te blijven voor de extra spaaracties! Wij streven ernaar om per maand een andere actie te houden. Bijvoorbeeld: ontvang dubbele spaarpunten op de combinatiebehandeling knippen en kleuren!

Punten inleveren

Het aantal gespaarde punten kunt u ten allen tijde via onze website raadplegen. Indien u meer dan 200 punten heeft gespaard kunt u deze bij de volgende afspraak inwisselen. Het minimaal aantal punten dat u per keer kunt inleveren is 200. Meer mag natuurlijk ook. Ieder punt dat u inlevert is € 0.01 korting waard op behandelingen en €0,02 waard op producten. Lever je bijvoorbeeld 200 punten in dan ontvangt u €2.00 korting op uw behandeling of €4,00 korting op een product naar keuze. Dit bedrag geldt bovenop de actieprijzen.

Extra korting tegen inlevering van punten

Binnenkort wordt het spaarprogramma uitgebreid met extra korting tegen inlevering van spaarpunten.

Aanvragen

U kunt de Cheveux Coiffeur klantenkaart gratis aanvragen tijdens een bezoek van de thuiskapper van Cheveux Coiffeur bij u op locatie. Voor de klantenkaart wordt eenmalig een bedrag van €5,00 in rekening gebracht, maar krijgt u direct teruggestort in spaarpunten t.w.v. €5,00 op uw klantenkaart.

Saldo checken?