FilosofieWaar Cheveux Coiffeur voor staat

Cheveux Coiffeur staat voor mooi gezond haar!

Bij thuiskapper Cheveux Coiffeur kijken wij graag naar wie u bent. Hierbij kijken wij naar uw persoonlijkheid en wat daarbij past. Wij geloven erin dat de coupe bij uw persoonlijkheid moet passen om zo een statement te maken en iedereen te laten zien wie u bent als persoon, zodat u kunt stralen met de coupe die oprecht bij u past!

Om ervoor te zorgen dat u het huis weer uit gaat met een coupe die bij u past, en waar wij beiden trots op zijn, is het voor ons belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Bij u thuis geven wij dan vrijblijvend advies, waarbij wij niet alleen naar de trends kijken. Wij kijken wat bij u past qua persoonlijkheid, type haar, uw huidtype, gezichtsvorm enzovoort en houden daarbij uw wensen in het achterhoofd.

Bij Cheveux Coiffeur staat u als klant centraal

Wij geven u alle aandacht die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat u kunt stralen met uw nieuwe coupe. Hierbij vinden wij het belangrijk dat u er niet alleen in de eerste week van kunt genieten, maar ook in de daaropvolgende weken. Dit bereiken wij door uw coupe goed te kappen, zodat u iedere dag met een goed en zelfverzekerd gevoel weer de deur uit kan gaan.

Ook zorgen we ervoor dat we helemaal up to date zijn over de laatste trends en mode . Hierbij focussen wij niet alleen op het gebied van haarmode, maar ook op gebied van mode, visagie en fashion.

Thuiskapper Cheveux Coiffeur volgt maandelijks diverse, hoogstaande, trainingen om zo de kwaliteit aan de klanten te garanderen.