Afspraak makenOnline een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken kunt u dat doen door te bellen met thuis kapper Cheveux Coiffeur. Ook kunt u hieronder online een afspraak aanvragen. Let op: Cheveux Coiffeur werkt niet op woens-, vrij- en zondagen, m.u.v. speciale gelegenheden. Mocht u toch liever persoonlijk contact hebben dan kunt u het onderstaande nummer bellen. 

Telefoon: +31(0)6 - 28 56 85 44

Corona update

Vanwege de tijdelijke sluiting van alle kapsalons en thuiskappers is er nu een (extreme) drukte van klanten die graag geknipt willen worden nu de (verplichte) sluiting is opgeheven. Cheveux Coiffeur is een eenmanszaak en ik doe als eigenaresse dan ook mijn uiterste best om iedereen van mijn diensten gebruik te laten maken. Echter zijn er ook een aantal maatregelen van kracht, zoals bijvoorbeeld het reinigen van de gebruikte middelen, waardoor de productiviteit lager is dan voorheen. Kort samengevat komt het erop neer dat ik nu simpelweg minder klanten per dag kan behandelen dan vóór de sluiting. Graag uw begrip hiervoor.

Afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken dan vragen wij u tijdelijk om telefonisch contact op te nemen in plaats van het online formulier te gebruiken, zodat wij direct een afspraak kunnen plannen die voor beiden uitkomt. Bij het maken van de afspraak is het van belang dat u en/of andere aanwezigen waar u de afspraak voor maakt klachtenvrij zijn. Dit wordt ook expliciet nagevraagd tijdens het telefonisch contact om de afspraak te maken.

Mocht u tussen het maken van de afspraak en de geplande datum van mijn bezoek toch klachten krijgen dan verzoeken wij u vriendelijk om tijdig contact met ons op te nemen om de afspraak te herplannen, zie afspraak annuleren. Mocht ik toch bij u komen en constateren dat u niet klachtenvrij bent dan ben ik genoodzaakt om deze afspraak te laten vervallen en worden er annuleringskosten van €25,- gehanteerd.

Afspraak annuleren

Wilt u een bestaande afspraak annuleren dan gelieve 48 uur voorafgaand aan de afspraak de afspraak annuleren. Het geniet mijn voorkeur om de afspraak telefonisch te annuleren, zodat wij deze direct kunnen herplannen. Indien u niet tijdig de afspraak annuleert dan kunnen annuleringskosten van €25,- in rekening worden gebracht.

Online een afspraak aanvragen in slechts 3 stappen!

Om het voor u makkelijk te maken kunt u drie voorkeursdata selecteren. Daarna wordt er contact met u opgenomen om de afspraak definitief te maken. Selecteer drie voorkeursdata, geef uw gegevens op en geef op hoeveel personen er geknipt moeten worden. U wordt teruggebeld om de afspraak te bevestigen.

Online afspraakformulier

Stap 1: Voorkeursdata

Ma, di, do van 09:00 tot 20:00
Ma, di, do van 09:00 tot 20:00
Ma, di, do van 09:00 tot 20:00

Stap 2: Vul uw gegevens in

Stap 3: Aantal personen

1000 tekens over