Cheveux coiffeurThuis kapper omgeving Helmond en Eindhoven

Cheveux coiffeur over ons

Introductie

Thuis kapper Cheveux Coiffeur: De nieuwkomer met ruim 15 jaar werkervaring in zowel kapsalons als wedstrijden voor kappers. Na 15 jaar in kapsalons te hebben gewerkt, trainingen in kapsalons te hebben gegeven en het winnen van diverse wedstrijden was het tijd voor een nieuwe uitdaging, namelijk een eigen bedrijf. 

Meer over ons

Naast de standaard diensten als thuis kapper verzorgt Cheveux Coiffeur ook trainingen voor kapsalons en worden er diverse workshops georganiseerd.

 

Cheveux Coiffeur zet een nieuwe kwaliteitsnorm neer voor de thuis kappers branche!

Cheveux Coiffeur maakt alleen gebruik van professionele A-merken die normaliter alleen in de betere kapsalons gebruikt en verkocht worden. Wilt u besparen op de kosten, maar niet op kwaliteit? Maak vandaag nog een afspraak om kennis te maken met thuis kapper Cheveux Coiffeur.

Op het gebied van (wedstrijd) ervaring en vakkennis zet Cheveux Coiffure een nieuwe kwaliteitsstandaard in de markt van thuis kappers. Een complete metamorfose een uitdaging? Bij Cheveux Coiffure behoort dit tot de standaard mogelijkheden.

Maak nu een afspraak

image

Missie

Cheveux Coiffeur wordt de nieuwe kwaliteitsstandaard voor thuis- ambulant kappers in Nederland. Waar anderen stoppen gaan wij verder.

image

Kernwaarden

Servicegericht en klantvriendelijk

image

Ultieme doel

Landelijke dekking met zeer ervaren thuis kappers met professionele producten van A-merken. De kwaliteit die u gewend bent van de betere salons, maar dan bij u thuis en een stuk voordeliger!