Uncategorised

Color & Care

Cheveux Coiffeur wil mooi haar creëren. Op basis van dit uitganspunt hebben wij ervoor gekozen om alleen met hoogwaarde (kwaliteits)producten te werken, zoals Wella Professoinal en 'L Oreal Professional.

Iedereen is uniek

Niet iedereen heeft het zelfde haar- en huidtype.  Op locatie geven wij altijd een kleurconsult en wordt er gekeken naar welke kleurbehandeling het vriendelijkste is voor uw haar. Hierbij controleren wij de haalbaarheid van uw wens(en). Afhankelijk van de gezondheid van het haar kan de kleurbehandeling in één keer worden toegepast of dienen wij meerdere stappen te doorlopen om uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen.

Trends

De trends veranderen in een snel tempo. Daarom werkt Cheveux Coiffeur met semi-, demi- en permanente haarkleuringen, zodat wij snel kunnen schakelen met kleur en wens. In sommige gevallen komt er dan ook een stukje verzorging (Care) bij kijken, zodat de basis van uw haar gezond blijft of gezonder wordt.

Vraag vrijblijvend naar de opties en mogelijkheden.

Lisaplex

Ook werken we nu met Lisaplex om zo ook de kwaliteit in het haar te behouden, dit is een behanding die we toevoegen aan onze kleurbehandelingen. 

Alleen een mooie kleur kun je mooi houden met de juiste verzorging! Cheveux Coiffeur vindt het belangrijk om een goed advies te geven in de care (verzorging) Niet alleen heeft uw huid de aandacht nodig op gebied van verzorging, Uw haren hebben het ook nodig! Maar hoe weet u nu wat u nodig hebt?

Vraag gerust bij interesse naar de opties en mogelijkheden.

Advies en kleurconsult

Cheveux Coiffeur geeft nieuwe klanten een advies gesprek of een kleurconsult. U krijgt daarbij vrijblijvend advies over welke verzorging het best op dat moment bij u past op het gebied van shampoo, conditioner of masker. In dit advies worden ook de styling en finishing producten meegenomen.

Zo weet u wat het beste bij u past op dat moment, bij elk bezoek wordt bekeken hoe de conditie is van uw haar, hoofdhuid en of de producten nog passen bij uw wensen.

Soms komen er ook hoofdhuidproblemen aan het licht, waarbij Cheveux Coiffeur een oplossing voor kan aanbieden. Op het moment dat deze problemen zijn opgelost kijken wij graag opnieuw om een goede verzorging te adviseren voor uw haar en hoofdhuid. Uw haar en hoofdhuid verandert, waardoor het belangrijk is om ook de verzorging hierop aan te passen.

Om uw coupe goed in model te brengen en te houden bieden wij ook styling en finishing producten aan van Wella Professional en ‘Loreal Professional.

Mochten er nog vragen zijn of wilt u meer informatie over eventuele behandelingen en/of producten dan horen wij deze graag.