Arrangementen

Kapper workshops bij u thuis

Cheveux Coiffeur verzorgt met alle liefde en plezier workshops voor vlechten en opsteken van haren of make-up bij u thuis of op locatie. Na deze workshops bent u in staat om uw vriendinnen of kinderen van een nieuwe coupe te voorzien. In combinatie met de make-up workshop is het plaatje compleet.

Wilt u een andere soort workshop bij u op locatie of thuis organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per mail of telefonisch 06 - 28 56 85 44 voor het bespreken van de mogelijkheden of eventuele boekingsdata.

 

Gala arrangement - Het perfecte kapsel voor een gala!

Bij de thuis kapper van Cheveux Coiffeur kunt u ook terecht voor de exclusieve en avant-garde haarstyling zoals galakapsels. Aan de hand van uw wensen en met behulp van diverse voorbeelden wordt er in goed overleg met u een galakapsel gekozen, zodat u de ster van het gala bent!

Bij het uitzoeken van een galakapsel zijn er een aantal aspecten waar door Cheveux Coiffeur rekening mee wordt gehouden:

  • Welk kapsel past het beste bij uw jurk/pak?
  • Welk kapsel vindt u zelf het beste bij u passen?
  • Welk kapsel kan en past bij uw haartype?
  • Welk kapsel past het beste bij u?

Thuis kapper Cheveux Coiffure neemt al deze aspecten met u door, zodat u het galakapsel krijgt wat het totaalplaatje kloppend maakt.

Hieronder worden twee standaard gala arrangementen weergegeven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per mail of telefonisch op 06 - 28 56 85 44.

Trouwarrangement - Bruidskapsel voor uw grote dag!

Bruidsarrangement

Iedere bruid is uniek en de ideale bruiloft is voor iedereen weer net even anders, maar voor iedere bruid is het haar even belangrijk! Bruidskapsels vallen onder de avant-garde haarstyling, want deze zijn vaak van een hoger niveau dan het reguliere knipwerk.

Bij de thuis kapper van Cheveux Coiffeur kunt u ook terecht voor avant-garde haarstyling zoals bruidskapsels. Aan de hand van uw wensen en met behulp van diverse voorbeelden van bruidskapsels wordt er in goed overleg met u een bruidskapsel gekozen, zodat u de ster van het bruidsfeest bent!

Bij het uitzoeken van een bruidskapsel zijn er een aantal aspecten waar door Cheveux Coiffeur rekening mee wordt gehouden:

  • Welk kapsel past het beste bij uw bruidsjurk?
  • Welk kapsel vindt u zelf het beste bij u passen?
  • Welk kapsel kan en past bij uw haartype?
  • Welk kapsel past het beste bij u?

Thuis kapper Cheveux Coiffure neemt al deze aspecten met u door, zodat u op de mooiste dag van uw leven een geweldig bruidskapsel heeft wat helemaal bij u, uw jurk en uw haartype past.

Hieronder worden de verschillende trouw arrangementen, twee standaard en één op wens arrangement, weergegeven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per mail of telefonisch op 06 - 28 56 85 44.