thuis kapper

Filosofie

Cheveux Coiffeur staat voor mooi gezond haar!

Bij thuiskapper Cheveux Coiffeur kijken wij graag naar wie u bent. Hierbij kijken wij naar uw persoonlijkheid en wat daarbij past. Wij geloven erin dat de coupe bij uw persoonlijkheid moet passen om zo een statement te maken en iedereen te laten zien wie u bent als persoon, zodat u kunt stralen met de coupe die oprecht bij u past!

Om ervoor te zorgen dat u het huis weer uit gaat met een coupe die bij u past, en waar wij beiden trots op zijn, is het voor ons belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Bij u thuis geven wij dan vrijblijvend advies, waarbij wij niet alleen naar de trends kijken. Wij kijken wat bij u past qua persoonlijkheid, type haar, uw huidtype, gezichtsvorm enzovoort en houden daarbij uw wensen in het achterhoofd.

Bij Cheveux Coiffeur staat u als klant centraal

Wij geven u alle aandacht die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat u kunt stralen met uw nieuwe coupe. Hierbij vinden wij het belangrijk dat u er niet alleen in de eerste week van kunt genieten, maar ook in de daaropvolgende weken. Dit bereiken wij door uw coupe goed te kappen, zodat u iedere dag met een goed en zelfverzekerd gevoel weer de deur uit kan gaan.

Ook zorgen we ervoor dat we helemaal up to date zijn over de laatste trends en mode . Hierbij focussen wij niet alleen op het gebied van haarmode, maar ook op gebied van mode, visagie en fashion.

Thuiskapper Cheveux Coiffeur volgt maandelijks diverse, hoogstaande, trainingen om zo de kwaliteit aan de klanten te garanderen.

Werkgebied thuis kapper Cheveux Coiffeur

Thuis kapper Cheveux Coiffeur is werkzaam in een straal van 15 km in en rondom Helmond (Asten / Bakel / Boekel / Brandevoort / Deurne / Eindhoven / Geldrop / Gemert / Heeze / Lierop / Mierlo / Nuenen / Someren en Waalre), hieronder staat een kaart met het werkgebied, als u binnen het kader woont kunt u hier een afspraak maken.

Als u buiten dit gebied woont graag telefonisch een afspraak maken +31(0)6 - 28568544.

Werkgebied

Online een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken kunt u dat doen door te bellen met thuis kapper Cheveux Coiffeur. Ook kunt u hieronder online een afspraak aanvragen. Let op: Cheveux Coiffeur werkt niet op woens-, vrij- en zondagen, m.u.v. speciale gelegenheden. Mocht u toch liever persoonlijk contact hebben dan kunt u het onderstaande nummer bellen. 

Telefoon: +31(0)6 - 28 56 85 44

Corona update

Vanwege de tijdelijke sluiting van alle kapsalons en thuiskappers is er nu een (extreme) drukte van klanten die graag geknipt willen worden nu de (verplichte) sluiting is opgeheven. Cheveux Coiffeur is een eenmanszaak en ik doe als eigenaresse dan ook mijn uiterste best om iedereen van mijn diensten gebruik te laten maken. Echter zijn er ook een aantal maatregelen van kracht, zoals bijvoorbeeld het reinigen van de gebruikte middelen, waardoor de productiviteit lager is dan voorheen. Kort samengevat komt het erop neer dat ik nu simpelweg minder klanten per dag kan behandelen dan vóór de sluiting. Graag uw begrip hiervoor.

Afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken dan vragen wij u tijdelijk om telefonisch contact op te nemen in plaats van het online formulier te gebruiken, zodat wij direct een afspraak kunnen plannen die voor beiden uitkomt. Bij het maken van de afspraak is het van belang dat u en/of andere aanwezigen waar u de afspraak voor maakt klachtenvrij zijn. Dit wordt ook expliciet nagevraagd tijdens het telefonisch contact om de afspraak te maken.

Mocht u tussen het maken van de afspraak en de geplande datum van mijn bezoek toch klachten krijgen dan verzoeken wij u vriendelijk om tijdig contact met ons op te nemen om de afspraak te herplannen, zie afspraak annuleren. Mocht ik toch bij u komen en constateren dat u niet klachtenvrij bent dan ben ik genoodzaakt om deze afspraak te laten vervallen en worden er annuleringskosten van €25,- gehanteerd.

Afspraak annuleren

Wilt u een bestaande afspraak annuleren dan gelieve 48 uur voorafgaand aan de afspraak de afspraak annuleren. Het geniet mijn voorkeur om de afspraak telefonisch te annuleren, zodat wij deze direct kunnen herplannen. Indien u niet tijdig de afspraak annuleert dan kunnen annuleringskosten van €25,- in rekening worden gebracht.

Online een afspraak aanvragen in slechts 3 stappen!

Om het voor u makkelijk te maken kunt u drie voorkeursdata selecteren. Daarna wordt er contact met u opgenomen om de afspraak definitief te maken. Selecteer drie voorkeursdata, geef uw gegevens op en geef op hoeveel personen er geknipt moeten worden. U wordt teruggebeld om de afspraak te bevestigen.